Noc milenců aneb svátek ohňů v nás

Dnes večer se rozhoří hodně ohňů. V tomto článku vám přiblížíme intimnější způsob, jak to udělat. Jde o vnitřní alchymii. Pojďte i vy zapálit ten váš oheň, ke kterému máte klíče jen vy sami. Můžete to udělat kdykoliv, nejen na filipojakubskou noc. Potřebujete k tomu pouze chuť a partnera, se kterým se cítíte příjemně a v bezpečí. Pokud to není váš případ, můžete číst dál a aspoň si pobrečíte. To také pomáhá. ? 

Ohně v nás, co hřejou i spalují

Sexualita je jednou z nejmocnějších sil v nás. Existují cesty, jak ji použít k vnitřní transformaci. Způsob, jak to udělat, není naštěstí složitý: je to o naší přirozenosti. Proto jsou všechny zázračné techniky k ničemu, pokud nevedou k naší citlivosti a spojení se sebou samým. Představte si to takhle: koupíte si drahý nový štětec, ale nechce se vám malovat, tak je vám k ničemu. Když se vám malovat opravdu chce, můžete malovat i prstem a funguje to.

Pokud se milujete se svým partnerem, je to, jako kdybyste se oba hřáli nad ohněm, který jste rozdělali. Někdy váš partner přiloží pořádnou kládu, a tak plameny šlehají vysoko. Někdy jste rádi, že se ohřejete nad doutnající popelnicí, ve které hoří odpadky. Je tu i jiná, lepší cesta. Při ní zapálíte oheň uvnitř vás a shoříte na popel. Z něj povstanete jako pták Fénix – nebo jeho samičí družka, jejíž jméno zůstává zahaleno tajemstvím.

Zažehněte svůj oheň… a pak i partnerův

Nejdříve to zkuste sami, pak můžete propálit díru do prostěradla i s partnerem. V příjemné poloze se nadechujte do podbřišku a ve své imaginaci veďte svůj dech – můžete si ho představovat jako oheň – do pánve. S výdechem držte pozornost v pánvi a s představou, že tam oheň zůstává, podbřišek stáhněte. Takto můžete pokračovat několik minut, až ucítíte v pánvi teplo, pohyb a přetlak. Tím jste zažehli svůj vnitřní oheň a můžete přejít k druhé části. 

Teď nastává ten sladký okamžik, kdy něco změníte. Nádech zůstává stejný, při výdechu nechejte oheň stoupat po vaší páteři nahoru až doprostřed hlavy. Tam nechejte oheň pomalu se přelévat z jedné části do druhé. Pokud toto cvičení děláte s partnerem, tak teď je ta chvíle, kdy se s vámi spojí a stoupající energie v páteři zesílí s každým jeho pohybem. Když partner neskončí po pár pohybech a dotknete se spolu sladkého vyvrcholení, můžete cítit explozi. V té chvíli přeneste svou pozornost na vaše energetické tělo. Prostě si představte, že je vaše tělo větší a průhledné.

Pokud jste to dočetli až sem, určitě stojí za to zužitkovat vaše nově nabyté vědomosti s partnerem, nebo vhodnou mechanickou náhradou. Nemusí se stát nic. Ale možná objevíte nové dveře v partnerské sexualitě, které vás zavedou ke krásným věcem. To vám přejeme stejně jako opravdový vztah se sebou a svým partnerem. Pokud vás rozvoj intimity zajímá více, sledujte naše videa ve skupině, třeba to, kde se Vítek baví s Kamčou o netělesné tantře, hypnóze a orgasmu. Krásný Beltine.

Vítek.